Спотикач з ягід

Категории 4 - Напитки

1 кг журавлини, малини або смородини перебирають, миють, роздавлюють ягоди ложкою, кладуть в мішечок і дають стекти соку. Окремо з 1 кг цукру-рафінаду і 3,5 склянки води варять густий сироп, весь час знімаючи піну. В цей сироп вливають ягідний сік і ще раз кип’ятять, а потім знімають з вогню, вливають 750 г горілки, настояної протягом 1—2 днів на ванілі і добре розмішують. Потім ставлять на невеликий вогонь, весь час помішують, поки рідина не почне випаровуватись, але кипіти не дають. Після цього спотикач охолоджують, розливають в пляшки і закупорюють.


Комментировать

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.